NIEUWE MAATREGELEN VANWEGE CORONACRISIS

Geplaatst op 24 maart 2020

Fysio Jelle Eijzenga staat voor kwalitatieve goede fysiotherapeutische zorg voor al haar patiënten en cliënten. Deze zorg willen we leveren in een veilige en betrouwbare omgeving.

Door de coronacrisis heeft Fysio Eijzenga sinds vorige week een aantal maatregelen genomen om deze veilige omgeving te waarborgen. De nodige hygiënische maatregelen zijn getroffen, de oefenruimte werd gesloten voor fitness, zodat de een op een behandelingen konden worden geborgd. Op deze manier konden wij de noodzakelijke zorg blijven bieden.

Vanochtend om 8.00 uur hebben we via Skype overleg met de collega's gehad (zie foto) we hebben als team het volgende besluit moeten nemen.

Door de nieuwe maatregelen van maandag 23 maart hebben wij, met pijn in het hart moeten besluiten om onze fysiotherapiepraktijk tot 6 april te sluiten. We kunnen de veiligheid van onze patiënten niet meer borgen.
Alle patiënten zullen door onze therapeuten persoonlijk worden gebeld, zodat ze op de hoogte worden gesteld van de maatregelen, en de vervolgafspraken.

Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden voor een
behandeling, dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Wij kunnen u dan vertellen wat de mogelijkheden van behandeling zijn. Er zijn alternatieve behandelingen mogelijk, zoals telefonische en videoconsulten, om de continuïteit van de zorg te borgen. Ook kan er nog steeds in de oefenruimte, op veilige afstand, een op een worden behandeld, mits de behandeling noodzakelijk is.

We hopen dat vanaf 6 april er weer meer
behandelingsmogelijkheden komen. We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze website en facebook.

Het team van Fysio Eijzenga wenst iedereen voor de komende periode veel sterkte, in deze voor ons alleen zeer moeilijke tijd.

 
 
Terug naar overzicht