Fysiotherapeuten breiden medisch noodzakelijke zorg uit binnen anderhalvemetereconomie

Geplaatst op 30 april 2020

Vandaag - 30 april - kwam van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het bericht dat we de fysiotherapeutische zorg weer veilig op mogen schalen. Vanaf heden zijn alle patiënten weer welkom in de praktijk, met uitzondering van patiënten die Corona hebben en die in de bekende risicogroepen zitten.

Elke praktijk beschikt over een eigen protocol, goedgekeurd door RIVM en VWS. Het uitgebreide protocol krijgt u toegestuurd via de mail wanneer u met ons een afspraak maakt. Zo kunt u zich voor het eerste bezoek op de hoogte stellen van de richtlijnen, voor zowel patiënt al therapeut.

Als u ons belt, zullen we een aantal gerichte vragen aan u stellen. Op deze manier kunnen wij vaststellen of wij u op een veilige manier in onze praktijk kunnen behandelen.

We zijn blij dat we van het ministerie en het RIVM groen licht hebben gekregen om u weer de zorg te leveren die u van ons gewend bent.

Dit is een gezamenlijk bericht van alle 35, bij de Friese Coöperatie voor Fysiotherapie aangesloten, praktijken in Fryslân.

 
Terug naar overzicht