SÛN DE SIMMER TROCH !

Geplaatst op 8 mei 2020

MASSAGE MAG WEER, SAMEN BUITEN SPORTEN OOK

Op woensdagavond 6 mei kwam de verheugende mededeling van ons kabinet, dat we voorzichtig en stapsgewijs naar een exit strategie gaan om uit de coronacrisis te komen.

FITNESS

Tijdens dezelfde persconferentie werd verteld dat de sportscholen en fitnesscentra nog tot 1 september gesloten moeten blijven. Dit betekent dat er in onze oefenruimte alleen maar gerevalideerd kan worden met daarnaast ruimte voor medische fitness. Medische fitness is een fitness die het vervolg is op een fysiotherapeutische behandeling. Behoor je tot deze groep dan graag contact met ons opnemen.

De gewone reguliere fitness is nog niet toegestaan.

Toch willen wij deze groep sporters een alternatief aanbieden, gedurende de zomermaanden. Samen buiten sporten mag namelijk wel, mits we de anderhalve meter afstand kunnen borgen.

Daarom gaan wij gedurende de zomermaanden gezamenlijke buitenactiviteiten organiseren. Dit kan bootcamp, of crossfit zijn, maar ook gezamenlijk wandelen behoort tot de mogelijkheden. Wanneer jullie geïnteresseerd zijn in onze activiteiten neem dan contact op met Fysio Eijzenga via telefoon 0518 – 46 16 38 of meld je aan via mail: ellen@eijzenga.nl

De trainingen worden overdag en in de avond gegeven, geef aan wat jou het beste uitkomt !

En ook waar je interesse ligt.

Dan nemen wij contact met je op !

MASSAGE

Vanaf maandag 11 mei mogen o.a. de masseurs weer hun werkzaamheden hervatten, onder voorwaarde dat er een goed stappenplan en een protocol aanwezig is. Onze fysiotherapiepraktijk beschikt over een goed fysiotherapeutisch stappenplan en protocol, waardoor onze masseur Marcel Boontjes vanaf maandag zijn werkzaamheden weer veilig kan hervatten. Voor een afspraak kun je contact opnemen met 0518-461638.

 

 

Terug naar overzicht