Nieuwe collega Hans Hoogsteen welkom !

Geplaatst op 23 mei 2020

 

Vanaf deze week zullen jullie een nieuw gezicht aantreffen op onze verschillende locaties. Het is Hans Hoogsteen, 41 jaar oud en woonachtig in Makkum. Hans is opgegroeid in de Friese Wouden als een echte Harekiet.

 Na zijn opleiding tot marinier in 1995 is hij regelmatig ingezet in diverse landen in de wereld. Hij heeft koudweertrainingen gehad in Noorwegen, warmweertrainingen in de Nevadawoestijn en jungletrainingen in Frans Guyana.

Daarnaast is Hans vanaf 2001 duiker geweest bij de koninklijke marine, en duikleider mijnenbestrijding, waarbij o.a. explosieven onschadelijk moesten worden gemaakt. Het diepduiken ging tot 60 meter.

Tussen 2013 en 2017 heeft Hans de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd in Amsterdam, met o.a. een stage bij AZ Alkmaar. Na deze opleiding heeft Hans sinds juli 2018 bij de medische staf van het damesteam van sc Heerenveen. Naast fysiotherapeut was Hans tevens kracht- en coördinatietrainer bij verschillende teams.

Ook is Hans kettlebell instructeur en kan hij bokstrainingen geven. Hans zal zijn fysiotherapeutische en trainingservaring niet alleen inzetten in onze praktijk, maar zal ook als fysieke trainer aan de slag gaan bij de plaatselijke voetbalvereniging sc Berlikum.

Terug naar overzicht