Fit de zomer door!

Geplaatst op 24 juni 2020

Blijf fit deze zomer en doe mee aan de zomertrainingen van Fysiotherapie Jelle Eijzenga

De zomerstop staat voor de deur. Een periode waarin het sporten traditioneel tijdelijk stil ligt op de Sportcomplexen, want er worden immers geen trainingen gehouden. Maar niet als het aan Fysiotherapie Jelle Eijzenga ligt, want vanaf week 27 tot en met week 32 zullen er door de praktijk zomertrainingen worden gehouden op de velden van SC Berlikum.

Bij de zomertrainingen zal de focus komen te liggen op verschillende aspecten van fysieke training. Denk hierbij aan krachtoefeningen, maar ook aan onderdelen als uithoudingsvermogen, core stability en loopvormen. Met andere woorden, voor ieder wat wils en zeker nuttig voor sporters die uitdaging zoeken in de zomerstop.

 

De trainingen staan onder leiding van Hans Hoogsteen (oud fysieke trainer van de dames van Sc Heerenveen)  sinds het voorjaar werkzaam bij Fysiotherapie Jelle Eijzenga als fysiotherapeut en fysiek trainer.

Wanneer zijn de zomertrainingen?

De zomertrainingen zullen van week 27 (ma. 28 juni - vrij. 3 juli) tot en met week 32 (ma. 3 augustus - vrij. 7 augustus) worden gehouden op de maandag- en/of de dinsdagavond om 19.00 of 19.45 uur. De exacte datum en tijd per week zal vanuit Fysiotherapie Jelle Eijzenga worden gecommuniceerd met de deelnemers.

Mocht het animo voor de zomertrainingen dusdanig groot zijn, dan zal er in twee groepen worden getraind (één groep om 19.00 uur en ééntje om 19.45 uur).

Voor wie zijn de zomertrainingen?

Alle sporters vanaf 19 jaar  zijn van harte welkom om deel te nemen aan de zomertrainingen. Aanmelden voor de zomertrainingen kan via een mailtje (info@eijzenga.nl) of een belletje (0518-461638). Aan de deelname zijn, met grote dank aan Fysiotherapie Jelle Eijzenga, geen kosten verbonden. Kortom, laat deze unieke kans om deze zomer fit te blijven niet lopen!

Graag tot snel op de velden van SC Berlikum bij de zomertrainingen!

Terug naar overzicht