Meld je aan voor een unieke sportdag!

Geplaatst op 20 april 2022

In juni 2021 heeft Team Eijzenga uit Berltsum via het lokaal sportakkoord van de gemeente Waadhoeke een aanjaagsubsidie gekregen voor sporten met kwetsbare doelgroepen. Het doel hiervan is om mensen met een beperking, zowel jong als oud, in een veilige omgeving te laten sporten. Dit kan zowel onder begeleiding van een van onze medewerkers, maar ook samen met familie of vrienden.

Bekijk hier de poster van de sportdag

Inloopsportdag

In de week van zaterdag 28 mei t/m vrijdag 3 juni 2022 beginnen wij met een speciale week van het SAMEN (on)beperkt SPORTEN. Op zaterdag 28 mei wordt van 13.30 - 17.00 uur een inloopsportdag georganiseerd waar iedereen van harte welkom is om kennis te maken met de mogelijkheden in onze sportschool. 

Naast ondersteuning van de gemeente Waadhoeke worden we ook gesteund door het Foppe Fond en Stichting Pole Position.

Alyda Norbruis

Op 28 mei zal ook Alyda Norbruis aanwezig zijn. Alyda is tweevoudig Olympisch kampioen wielrennen tijdens de paralympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro. 

Op vrijdag 3 juni is er een lezing verzorgd door mensen met een handicap met de titel "Je kunt meer dan je denkt". Hierbij zal in ieder geval Marcel Aalbers met Visio revalidatie & Advies Leeuwarden een presentatie geven. Hierbij komen nog 2 gasten die iets gaan vertellen over hun handicap.

Aanvang 19.30 uur adres It Koartlân 6 te Berltsum.
 
Terug naar overzicht