Uitnodiging Deelnemers Diabetes Challenge: samen wandelen in de buurt

Geplaatst op 2 maart 2023

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doet Team Eijzenga/Fysiotherapie Jelle Eijzenga mee aan de Nationale Diabetes Challenge.

Dit betekent dat wij vanaf mei 2023 elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding in de eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor uw gezondheid en diabetes en daarnaast gezellig.

Wanneer gaan we wandelen?
Op woensdag 3 mei 2023 start de eerste wandeling. We houden rekening met jouw wandeltempo. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.

Op 16 september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging op het NDC Festival in Tilburg.

Meer weten?
We hopen dat je met ons mee gaat wandelen. We begrijpen het als je nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge. Daarom nodigen we je uit voor onze informatiebijeenkomst op maandag 10  april  2023. De bijeenkomst vindt plaats in Berltsum, bij Team Eijzenga om 19.30 uur. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar info@eijzenga.nl. of bellen naar 0518 – 46 16 38.

Wandel je met ons mee?

Sportieve groet,
Praktijk Jelle Eijzenga / Team Eijzenga

 

Terug naar overzicht