Samen fit de winter door!

Geplaatst op 14 augustus 2023

Ben je ouder dan zestig jaar, heb je de afgelopen zomer veel gefietst en gewandeld, en wil je deze winter graag sportief bezig blijven?

Heb je ook zo'n hekel aan fietsen en wandelen in de regen, met harde wind en in het donker?

Dan kun je deze hele winter, samen met familie, vrienden of kennissen, trainen in de fitnessruimte van Fysio Jelle Eijzenga in Berltsum en Dronryp. Bij ons kun je een of twee keer per week gezamenlijk sporten en na afloop gezellig bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

Wanneer je je nu opgeeft, en je start in de nationale sportweek van 15 tot 24 september, dan hebben we een aantrekkelijke aanbieding voor je. Je krijgt van ons een gratis fitheidscheck en de eerste maand 10% korting op een fitnessabonnement voor een half jaar. (zie ook advertentie in de krant)

Wees sportief en doe mee!
Opgave telefonisch (0518-461638) of via mail (floor@eijzenga.nl).

 

Terug naar overzicht