Wynand Koudenburg

IMG_4456.JPG

Mijn naam is Wynand Koudenburg, geboren op 29 januari 1981 en geboren in Amstelveen. Samen met mijn vrouw Sina en drie kinderen Sophie, Sam en Jolien woon ik in Goutum.

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Jelle Eijzenga en ik doe dit met veel plezier. Tijdens deze periode heb ik veel werkervaring mogen opdoen en heb ik de cursussen Dry Needling en Medical Taping gevolgd. Zeer interessante en een waardevolle toevoegingen wat fysiotherapie betreft. In 2021 heb ik de masteropleiding Manuele therapie aan het SOMT in Amersfoort afgerond en ben ik Master of Science (Msc) manueel therapeut.

De patiënt is meer dan alleen de klacht

Specialisaties

  • Master of Science Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Medical Taping

Vrije tijd

Op vrije momenten ben ik graag bij mijn gezin en ben ik bezig met muziek maken. Koester is de naam van de  driekoppige formatie waarmee ik zo nu en dan optreed. Om er even uit te zijn ben ik regelmatig een blokje aan het hardlopen of even op de racefiets weg.  

BIG-registratie: 29921293004

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties