Bio Energy Stimulation (B.E.St by JeeCee)

Bio Energy Stimulation (B.E.St by JeeCee) Bio Energy Stimulation (B.E.St by JeeCee)

Sinds 22 januari 2013 beschikt onze praktijk over een B.E.St By JeeCee (Bio Energy Stimulation) apparaat. Het B.E.St By JeeCee apparaat maakt gebruik van bio-stimulatie stroom.

Door het uitsturen van een zeer lage stroomsterkte wordt de ATP (Adenosinetrifosfaat) in ons lichaam verhoogd met 500 tot 800%. ATP is de energie die wordt omgezet uit voedsel. ATP is de chemische basis van alle levende cellen. ATP is onmisbaar in alle fysiologische processen die energie verbruiken zoals bewegen, bloedcirculatie, temperatuurregeling, bloedzuivering ademhaling, mentale inspanning, celdeling, genezingsproces van ziektes en blessures.

B.E.St By JeeCee voor (acute) sportblessures

De belangrijkste therapeutische werking van het B.E.ST by JeeCee apparaat is bij pees- en spierletsels en acute en chronische pijn. Het B.E.St by JeeCee wordt vooral in de (top)sportwereld veel toegepast. Heel veel betaalde voetbal verenigingen in Nederland en België hebben al een toestel staan. Ook in onze praktijk hebben wij te maken met veel (acute) sportblessures. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling van deze blessures met het B.E.St by JeeCee apparaat.

Meer weten of een afspraak maken?

Ben u geïnteresseerd in één van onze specialisaties of heeft u nog vragen over een behandeling? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op